shadow

Услуги

Сватбеното тържество е един от най-важните моменти в живота на всеки, затова и ние отделяме специално внимание на него. Веселото прекарване на празника и усмивките на лицата на вас и вашите гости са от най-голямо значение за нас, затова ние като DJ за сватба – държим всеки детайл по сценария и подбора на музика да е съобразен с вашите предпочитания и вкус. Предлагаме на вашето внимание широка гама от услуги:

 • DJ за сватба в Пловдив и страната
 • Водещ за сватба в Пловдив и страната
 • DJ и водещ за абитуриентски бал;
 • DJ и водещ за кръщене;
 • DJ и водещ за фирмено парти;
 • DJ и водещ за рожден ден;

Не се колебайте да се свържете с нас, ако искате и ние да сме част от най-специалния Ви ден!

DJ за сватба или как да направим перфектния избор

Красиво поднесени музикални и визуални ефекти за Вашата сватба или семейно тържество

По традиция сватбените и семейните тържества са едни от най-важните събития в живота ни. Предвид това, те изискват усърдна и сериозна подготовка. На младоженците им предстои решаване на редица важни въпроси, като един от основните е избора на dj за сватбеното тържество. Изборът може да се окаже доста труден, понеже DJ за сватба и водещият на събитието бивайки професионалисти в сферата, трябва да отговарят на високите изисквания и очаквания на младоженците и гостите.

С какво бихме допринесли за Вашия празник

DJ за сватба - Водещ за сватба
DJ за сватба

Ние – DJ Станислав и DJ Янко сме професионалисти с дългогодишен опит в организирането и воденето на сватби и семейни тържества. Благодарение на натрупания опит и стаж, ние можем да ви предложим както идеен проект на цялото събитие (DJ за сватба и водещ), така и перфектното му изпълнение в реална обстановка.

Познанията в сферата на музиката, богата фонотека и най-добрата техника са нашият гарант за постигане на перфектни резултати по време на събитието. Професионализмът изграден през години е в състояние да задаволи дори и най-изтънчените вкусове на нашите клиенти. Положителните отзиви в социалните мрежи и на нашия сайт, са само част от показателите на добре свършената работа.

Разбирайки и следейки тенденциите в сферата, ние не спираме да се развиваме. С цел налагане на най-новите тенденции и практики, ние инвестираме в най-новата и най-добрата техника, която да осигури несравними звукови и визуални ефекти.

DJ за сватба – защо ?

Ние добре разбираме, че на една сватба младоженците са най-важните хора, но в едно с това не забравяме и ролята на диджея. Причините за това са много, но ето някои от по-важните:

 • DJ за сватба трябва да подготви идеен проект за събитието, който да е съобразен с желанията на гостите.
 • Той трябва внимателно да дозира музиката, стила , нивото на озвучение и т.н., така че гостите да се наслаждават на събитието, без това да предизвиква негативни емоции.
 • Диджеят е човекът, който трябва да следи за настроението на гостите и да направи така, че гостите да са доволни от всички аспекти на събитието.
 • Познавайки добре фонотеката си, диджеят трябва да осигури качествено миксиране и преливане от жанр в жанр.

Предвид личностните ни умения, практика, опит, озвучителна техника и визуални ефектни, ние смятаме, че покриваме напълно както високите изисквания на индустрията, така и вашите лични желания.

Водещ за сватба – защо ?

Присъствието на водещ на сватба е въпрос на личен избор, но следвайки тенденциите и практиките в сферата, ние Ви предлагаме и тази услуга. Това е човекът, който участва в изготвянето и осъществяването на идейния проект. Неговите задачи са:

 • Да бъде перфектно запознат както с идейния проект на събитието, така и с всички ритуали, който ще бъдат изпълнявани
 • Да подбира точния момент за всеки един ритуал – започвайки от влизането в ритуалната зала или ресторант, до напускането и на последния гост
 • До комуникира активно с младоженците и гостите, така че всеки да получи необходимото внимание, без това да се отразява на графика на събитието
 • Да бъде в пряк контакт с диджея и да осигури безпроблемното протичане на цялото събитие.

По наше мнение, водещ на сватба трябва да има. Както вече казахме, той е човекът, който да води събитието, без да отнема вниманието, което е насочено към младоженците. Тяхната единствена задача е да се наслаждават на обстановката и ефектите. Практиката показва, че в опитите си да бъдат водещи, обикновено младоженците или гостите пропускат възможността да се насладят на момента.

Професионална техника за Вашата сватба или семейно тържество

ДиДжей за сватба и сватбено парти в гр. Пловдив и страната
DJ за сватба

Предлагаме ефектно осветление, което придава завършен вид на украсата и ресторанта. Разполагаме с най-ново поколение роботи ( движещи се глави ) , които създават неповторима обстановка на дансинга, лед парове ( прожектори) , които се ползват за цялостна обливка на ресторанта в цвят, в който вие пожелаете, машина за тежък пушек за първия танц, машина за обикновен пушек, за да може ефектите да изпъкнат още повече и машина за балончета ( мехурчета).

 


DJ за сватба – професионална озвучителна техника и визуални ефекти с най-добро качество:

Интересувате се от мнението на наши клиенти ? За повече информация натиснете на следния линк

DJ за сватба – мнения и отзиви